Felhő alapú megoldás

Szolgáltatásunk célja komplett SharePoint alapú megoldásszállítás Ügyfeleink számára. A megoldásszállítás komplex folyamata magába foglalja az alábbi lépéseket:

1. Követelményspecifikáció

A követelményspecifikáció célja az elvárt projekteredmény funkcionális meghatározása. A követelményspecifikáció készítése során a Megrendelovel szorosan együttműködve készítjük el a szoftver funkcionális specifikációját.

Az elkészítés során a Megrendelővel készített interjúkon keresztül bővítjük a funkcionális követelményeket. A megfelelő követelményspecifikáció elkészítése rendkívül fontos eleme a projektfolyamatnak.

2. Rendszertervezés

Az elfogadott követelményspecifikáció alapján készítjük el a rendszertervet. A rendszerterv az a műszaki dokumentáció, ami alapján a rendszer fejlesztésre kerül.

A rendszerterv részletesen kitér a fejlesztendő rendszer minden elemére. Meghatározza többek között a rendszer architektúráját, az interfészeket, az entitásokat, az adatok tárolási struktúráját.

3. Fejlesztés, implementáció

A fejlesztési fázis során kerül az alkalmazás fejlesztése. A fejlesztés során a cél a követelményspecifikációban illetve a rendszertervben lévo funkcionalitás implementálása.

4. Integráció, tesztelés

Az integráció, tesztelés fázis célja az iterációban elkészült modulok integrálása a kész rendszerbe, valamint a rendszer funkcionalitásának tesztelése. A teszteléshez a követelményspecifikáció alapján teszt forgatókönyveket készítünk.

Az alkalmazás teszteléséről, az egyes tesztesetek alapján jegyzőkönyv készül. Az alkalmazás tesztelése után kerül sor az alkalmazás átadására, valamint a megrendelo oldali tesztelésre.

5. Dokumentáció

A rendszer átadásával együtt elkészítjük a szükséges felhasználói valamint fejlesztői, üzemeltetői dokumentációt.

6. Üzemeltetés, terméktámogatás

Cégünk igény esetén vállalja az átadott szoftver megoldások hosszú távú üzemeltetését és folyamatos terméktámogatását is.

Üzemeltetési lehetőségek

SharePoint szerver


Korszerusítse helyszíni szerverparkját a SharePoint 2016 szerverrel, mely növeli a teljesítményt, megbízható és tökéletes alapot biztosít a jövobeli fejlesztéseknek.

SharePoint online


Megerosített biztonsági technológiákat kínál Office 365-el, egyszeru kezelni és szinte bárhonnan elérheto.