About us

A WFMC Kft . kifejezetten Microsoft SharePoint alapú megoldásszállításra specializálódott vállalkozás.

Cégünk a teljes szoftverfejlesztési folyamatot képes lefedni. Házon belül rendelkezünk minden szükséges kompetenciával, a tervezo grafikusoktól kezdve, a nagy tapasztalattal rendelkezo szoftvert architekteken át a fejlesztokig.

A sikeres projektek kulcsa az alapos tervezés. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a követelmények részletes elemzésére és a tervezésre. Az elkészült terveket grafikusan is megrajzoljuk, így a Megrendelo vizuálisan is meggyozodhet a készítendo szoftver teljes funkcionalitásáról.

Kollégáink egymással és megrendeloinkkel együttmuködve, szenvedéllyel és elkötelezetten végzik munkájukat. A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektetünk a felhasználóbarát felületek kialakítására.

Az általunk lebonyolított projekteket minden lépésnél egyforma gonddal kezeljük a tervezéstol az átadásig. Ügyfeleink már a projekt indításakor pontosan tudják, milyen eredményt várhatnak el, és ez milyen költségekkel jár számukra.

Célunk, hogy az WFMC Kft. által szállított informatikai megoldások ügyfeleink egyedi igényeit szolgálják, így a legnagyobb hasznot hajtsák számukra. Meghallgatjuk ügyfeleinket és közösen döntünk a szükséges fejlesztésekrol.

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy szoftverfejlesztési projekt minden esetben nagy kihívást jelent a Megrendelo számára. Mindent megteszünk azért, hogy tapasztalatunkkal és szaktudásunkkal segítsük megtalálni a Megrendeloink számára a leheto legkedvezobb megoldásokat.

Megértjük és tiszteletben tartjuk ügyfeleink céljait és elvárásait, így velük együttmuködve a számukra legjobb megoldást kínáljuk. Rendszereinket a leheto legrugalmasabb módon, kello körültekintéssel a jövore nézve, modulárisan tervezzük és fejlesztjük. Ügyfeleinkkel minden esetben hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk.